Dinerkaart


Voorgerechten

Hoofdgerechten € 19,75

Entrecote

gebakken in rozemarijn-knoflookboter met huisgemaakte tagliatelle in groenten pomodorisaus en Pecorino Romano

Tonijnsteak

gebakken in citroen-knoflookboter met huisgemaakte tagliatelle in groenten roomsaus en Pecorino Romano

Ravioli (V)

gevuld met bospaddenstoelen, roomkaas in bospaddenstoelenroomsaus en Pecorino Romano

Gamba’s

met huisgemaakte spaghetti All’arrabbiata gemaakt van knoflook, tomaat, gedroogde rode chilipepers en Pecorino Romano

Rosbief

met huisgemaakte spaghetti Aglio e olio gemaakt van dun gesneden knoflook in olijfolie

Pollo (kip)

met huisgemaakte tagliatelle in groenten roomsaus en Pecorino Romano
Door de nieuwe coronamaatregelen kunnen wij helaas niet open, wel kunt u onze gerechten vanaf 17.00 uur afhalen bij Het Frietje van Stavoren, Smidstraat 4, 8715 HS.
U kunt aan de kassa bestellen of telefonisch via 0514-594 023.
Openingstijden van Het Frietje van Stavoren, maandag tm donderdag van 17.00 uur tot 20.00 uur (alleen afhaal) vrijdag tm zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur (vanaf 17.00 uur alleen afhaal)

Desserts

Allergenen informatie? Vraag het ons!
Scroll to top