Dinerkaart

Starter

Broodplankje (V)

met kruidenboter, Alio Olio en tapenade

6,95

Soepen

Soep van de dag

Huisgemaakte Snert met roggebrood en katenspek

7,50

Soep wordt geserveerd met brood

Voorgerechten

Gamba’s

in pikante knoflookolie
Wijntip! St. Lannes, Gascogne Blanc

13,50

Runder carpaccio

met pesto-mayonaise, geroosterde pijnboompitten, Pecorino Romano

13,95

Geitenkaas croquetjes (V)

met honing-mosterdsaus en geroosterde walnoten
Wijntip! Babydoll, Sauvignon Blanc

12,50

Hollandse garnalen croquetjes

met huisgemaakte Glenfiddich whisky-cocktailsaus

12,50

Hoofdgerechten

Huisgemaakte schnitzel

met saus van de dag

19,75

Kipsaté

met satésaus

19,75

Halve Kip

met BBQ-saus

19,75

Huisgemaakt runder stoofvlees

bereid met Joseph Drouhin, Fleurie
Wijntip! Joseph Drouhin, Fleurie

23,95

De Posthoornburger

250 gram hamburger gemaakt van vers rundvlees van slagerij Schram

23,95

Spareribs

(zoet of pikant) met knoflooksaus

23,95

Mediterrane quiche (V)

gevuld met geitenkaas, spinazie, zon gedroogde tomaten en pijnboompitten
Wijntip! Santa Digna, Viognier Reserva

23,95

Quiche (V)

rijk gevuld met ricotta, spinazie, emmentaler, peper en pestokruiden

23,95

Kogelbiefstuk

met kruidenboter
Wijntip! Escudo Rojo, Reserva Carmenere

25,95

Catch of the day

25,95

IJsselmeer snoekbaars met citroen-mayonaise
Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met passende garnituren.

Desserts

Crème Brûlée

Wijntip! Lustau PX Emilio Sherby

7,50

Trio van chocolade mousse

Wit, Melk en Puur

7,50

IJscoupe

met slagroom
Wijntip! Moscatel de Setubel

7,50

Allergenen informatie? Vraag het ons!
Scroll to top