Starter 6,50
Broodplankje (V)
met kruidenboter, Alio Olio en tapenade
Soepen 8,00
Rijkgevulde vissoep
Friese uiensoep
bereid met Sonnema Berenburg
Soepen worden geserveerd met brood
Voorgerechten 12,50
Runder carpaccio
met gebrande pijnboompitten, rucola, Pecorino Romano en pesto-mayonaise
Zalmtartaar
van koud gerookte zalm met rode ui, kappertjes, rucola en honing-dillesaus
Geitenkaas croquetjes (V)
met geroosterde walnoten
en honing-mosterddressing
Hoofdgerechten 27,50
Ravioli (V)
gevuld met bospaddenstoelen, roomkaas
in bospaddenstoelenroomsaus en Pecorino Romano
Kabeljauwloin
met Hollandaisesaus
Gamba’s
gegrild met licht pikante pomodorisaus
Eendenborstfilet
op de huid gebakken met rode wijnsaus
Tournedos
in jus met groene peperkorrels
Hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen,
warme groenten, verse friet, mayonaise en salade.
Desserts 7,50
Crème Brûlée
met vers fruit
Trio van chocolade mousse
met vers fruit
IJscoupe
met vers geslagen room en vers fruit
Allergenen informatie? Vraag het ons!
Specials
Verse witte asperges van lokale bodem: Gaast’sperges
3-gangenmenu 37,50
Wijnarrangement, 1 glas per gang 6,00
Romige aspergesoep geserveerd met brood 8,00
Keuze uit;
- Vegetarisch
- Koud gerookte zalm
- Beenham
Wijntip! St. Lannes, Gascogne Blanc
Asperges met Hollandaisesaus, gepocheerd ei, krieltjes en Vlaamse mayonaise 27,50
Keuze uit;
- Getrancheerde koud gerookte zalm
- Getrancheerde langzaam gegaarde beenham
- Extra asperges en gepocheerd ei
Wijntip! Babydoll, Sauvignon Blanc
Dessert naar keuze; 7,50
- Crème brûlée met vers fruit
- Trio van chocolade mousse met vers fruit
- IJscoupe met vers geslagen room en vers fruit
Wijntip! Moscatel De Setubal