Dinerkaart

Starter

Broodplankje (V)

met kruidenboter, Alio Olio en tapenade

6,95

Soepen

Soep van de week

8,00

Soep wordt geserveerd met brood

Voorgerechten

Gamba’s

in pikante knoflookolie met brood

13,95

Runder carpaccio

met pesto-mayonaise, geroosterde pijnboompitten, Pecorino Romano

14,95

Geitenkaas croquetjes (V)

met honing-mosterdsaus en geroosterde walnoten Wijntip! Babydoll, Sauvignon Blanc

13,50

Hoofdgerechten

De Posthoornburger

250 gram hamburger gemaakt van vers rundvlees van slagerij Schram tussen een flaguette met sla, rode ui, augurk, tomaat, cheddar, huisgemaakte Glenfiddich whisky-cocktailsaus en gebakken bacon

23,95

Spareribs

(zoet of pikant) met sauzen

23,95

Eendenborstfilet

sous vide gegaard met rode wijnsaus

27,50

Mediterrane quiche (V)

gevuld met geitenkaas, spinazie, zon gedroogde tomaten en pijnboompitten Wijntip! Santa Digna, Viognier Reserva

27,50

Quiche (V)

rijk gevuld met ricotta, spinazie, emmentaler, peper en pestokruiden

27,50

Kogelbiefstuk

met jus de veau Wijntip! Escudo Rojo, Reserva Carmenere

28,75

Tonijnsteak

met citrus-knoflook tuinkruidenboter

29,75

Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met passende garnituren.

Desserts

Crème Brûlée

met vers fruit Wijntip! Lustau PX Emilio Sherby

7,50

Trio van chocolade mousse

met vers fruit

7,50

IJscoupe

met vers geslagen room en vers fruit Wijntip! Moscatel de Setubel

7,50

Allergenen informatie? Vraag het ons!
Scroll to top