Dinerkaart


Voorgerechten

Rustieke broodplank

geserveerd met huisgemaakte spreads

€ 10.95

Klassieke runder carpaccio

met gebrande pijnboompitten, rucola, huisgemaakte pesto en Pecorino Romano

€ 14.95

Originele insalata caprese (v)

tomaat, mozzarella en basilicum

€ 13.50

Zalm carpaccio

met cocktailsaus

€ 15.95

Red shrimps

in pikante knoflookolie met rustiek brood

€ 13.50

Hoofdgerechten

Verse pasta

met mosselen, red shrimps en groenten

€ 23.50

Mosselpannetje

geserveerd met verse friet of brood, salade en sauzen. Wijntip! Santa Digna, Viognier Reserva

€ 21.95

Tournedos

met zwarte knoflookjus (medium-rare bereid), geserveerd met verse pasta en groenten

€ 29,95

Sliptongen

in roomboter gebakken met verse friet, salade en saus

€ 28.95

Verse pasta (v)

met verse groenten en pecorino romano. Wijntip! Rebels De Batea El Blanc

€ 19.95

Desserts

Fryske Dúmkes taart

Met cranberriecompote

€ 9.95

IJscoupe

Met vers fruit

€ 8.75

Friese Kaasplank

Met rustiek brood

€ 10.95


Proeverij van de Chef

Verrassend 3 gangen menu

Laat u heerlijk verrassen door de chef

€ 42.50

3 bijpassende wijnen

Uit ons wijnarrangement

€ 18.50

1 bijpassende wijn

Uit ons wijnarrangement

€ 6,50

Scroll to top