Starter
Broodplankje (V)
met kruidenboter, Alio Olio en tapenade
6,95
Soepen
Soep van de week
8,00
Soep wordt geserveerd met brood
Voorgerechten
Gamba’s
in pikante knoflookolie met brood
13,95
Runder carpaccio
met pesto-mayonaise,
geroosterde pijnboompitten, Pecorino Romano
14,95
Geitenkaas croquetjes (V)
met honing-mosterdsaus
en geroosterde walnoten Wijntip! Babydoll, Sauvignon Blanc
13,50
Hoofdgerechten
De Posthoornburger
250 gram hamburger gemaakt van vers rundvlees van slagerij Schram
tussen een flaguette met sla, rode ui, augurk, tomaat, cheddar,
huisgemaakte Glenfiddich whisky-cocktailsaus en gebakken bacon
23,95
Spareribs
(zoet of pikant) met sauzen
23,95
Eendenborstfilet
sous vide gegaard met rode wijnsaus
27,50
Mediterrane quiche (V)
gevuld met geitenkaas, spinazie, zon gedroogde tomaten en pijnboompitten Wijntip! Santa Digna, Viognier Reserva
27,50
Quiche (V)
rijk gevuld met ricotta, spinazie, emmentaler, peper en pestokruiden
27,50
Kogelbiefstuk
met jus de veau Wijntip! Escudo Rojo, Reserva Carmenere
28,75
Tonijnsteak
met citrus-knoflook tuinkruidenboter
29,75
Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met passende garnituren.
Desserts
Crème Brûlée
met vers fruit Wijntip! Lustau PX Emilio Sherby
7,50
Trio van chocolade mousse
met vers fruit
7,50
IJscoupe
met vers geslagen room en vers fruit Wijntip! Moscatel de Setubel
7,50
Allergenen informatie? Vraag het ons!