Dinerkaart

Starter 6,50

Broodplankje (V)

met kruidenboter, Alio Olio en tapenade

Soepen 8,00

Rijkgevulde vissoep

Friese uiensoep

bereid met Sonnema Berenburg
Soepen worden geserveerd met brood

Voorgerechten 12,50

Runder carpaccio

met gebrande pijnboompitten, rucola, Pecorino Romano en pesto-mayonaise

Zalmtartaar

van koud gerookte zalm met rode ui, kappertjes, rucola en honing-dillesaus

Geitenkaas croquetjes (V)

met geroosterde walnoten en honing-mosterddressing

Hoofdgerechten 27,50

Ravioli (V)

gevuld met bospaddenstoelen, roomkaas in bospaddenstoelenroomsaus en Pecorino Romano

Kabeljauwloin

met Hollandaisesaus

Gamba’s

gegrild met licht pikante pomodorisaus

Eendenborstfilet

op de huid gebakken met rode wijnsaus

Tournedos

in jus met groene peperkorrels
Hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, warme groenten, verse friet, mayonaise en salade.

Desserts 7,50

Crème Brûlée

met vers fruit

Trio van chocolade mousse

met vers fruit

IJscoupe

met vers geslagen room en vers fruit
Allergenen informatie? Vraag het ons!

Specials

Verse witte asperges van lokale bodem: Gaast’sperges

3-gangenmenu 37,50
Wijnarrangement, 1 glas per gang 6,00

Romige aspergesoep geserveerd met brood 8,00

Keuze uit; - Vegetarisch - Koud gerookte zalm - Beenham
Wijntip! St. Lannes, Gascogne Blanc

Asperges met Hollandaisesaus, gepocheerd ei, krieltjes en Vlaamse mayonaise 27,50

Keuze uit; - Getrancheerde koud gerookte zalm - Getrancheerde langzaam gegaarde beenham - Extra asperges en gepocheerd ei
Wijntip! Babydoll, Sauvignon Blanc

Dessert naar keuze; 7,50

- Crème brûlée met vers fruit - Trio van chocolade mousse met vers fruit - IJscoupe met vers geslagen room en vers fruit
Wijntip! Moscatel De Setubal
Scroll to top